Veteránautók, Oldtimerek, Klasszikus Autók
Adás-Vétele, Beszerzése, Közvetítése

szépség - elegancia - stílus - érték = VETERÁNAUTÓ


Abarth

Alfa Romeo

Aston Martin

Audi

Austin Healy

BMW

Bond

Borgward

Bristol

Bugatti

Buick

Cadillac

Caterham

Chevrolet

Chrysler

Citroen

Dacia

Daewoo

Daihatsu

Daimler

Datsun

Delhaye

Detomaso

Dodge

Duesenberg

Ferrari

FIAT

Ford

Frazernash

GM

GMC

Hillman

Holden

Honda

Humber

Hummer

Hyundai

Infiniti

International Harvester

Isuzu

Jaguar

Jeep

Jensen

Kaiser

Kia

Lada

Lafayette

Lamboghini

Lancia

Land Rover

Lexus

Leyland

Lincoln

Lotus

MAN

Marcos

Marmon

Maserati

Maybach

Mazda

Mc Laren

Mercedes

MG

Mini

Mitsubishi

Morgan

Morris

Nissan

NSU

Oldsmobile

Opel

Peugeot

Plymouth

Pontiac

Porsche

Rambler

Renault

Riley

Rolls-Royce

Rover

Saab

Saleen

Saturn

Seat

Simca

Skoda

Studebaker

Stutz

Subaru

Tatra

Toyota

Trabant

Triumph

TVR

Vauxhall

Volkswagen

Volvo

Wartburg

Wolsley

Üzleti filozófia

Az  TWEM Trade Kft. elhivatott annak érdekében, hogy közelebb hozza a veterán, fiatal klasszikus és exkluzív autókat az emberekhez - az autókedvelő "laikusoktól" a tapasztalt veteránosokig egyaránt.

Vállalkozásunkban kiemelten fontosnak tartjuk az ügyféllel való közös együttműködés kiépítését, hiszen ez az, ami minden üzletben elhozza a sikert mindkét fél részére. A cég üzleti stratégiájában meghatározó szerepet játszik az európai és az amerikai autópiac. Jelenleg legnagyobb részt az USA-ból szállítjuk autóinkat megrendelésre, vagy a raktárkészletünk bővítésére.

A "szuper ajánlat" kategóriában találhatják az olyan ajánlatokat,
melyek az éppen aktuális legversenyképesebb árakat kínálják.

A "raktáron" kategória azokat az autókat jelenti, melyek azonnal
megtekinthetőek és megvásárolhatóak.

A "rendelhető" kategória azokra az autókra vonatkozik,
amelyeket egy bizonyos ideig foglalunk arra az esetre, ha a kedves érdeklődő nem talál magának a raktáron lévő autók közül olyat, amilyet keres. Ha még a rendelhető autók között sem talál megfelelőt, akkor kérjük telefonáljon vagy írjon nekünk, biztosan tudunk segíteni, megtalálni az Ön autóját.

Az "eladott" kategóriában az autók elkeltek, ezeken keresztül tájékoztatást kívánunk adni az adott típusok aktuális piaci áráról.

A "különleges, extra" kategóriában olyan különleges autócsodákat vonultatunk fel, amelyek gyönyörködtetik a szemet, áruk viszont csillagászati. Mindezt nem azért tesszük, hogy fájdítsuk bárki szívét, csupán érzékeltetni kívánjuk, hogy az oldtimerek valóban értékes autók, kiváló befektetések és birtoklásuk kiváltság.

A "projekt autók" kategóriában olyan oldtimer autók találhatók, amelyek némelyike igazi kihívást jelenthet azoknak a lelkes veteránautó rajongóknak, akik szívesen barkácsolnak a műhelyben és szeretnének egy klasszikus autóba új életet lehelni. Ezt a kategóriát azoknak ajánljuk, akik maguk szeretnék megjavítani az autót, vagy pénztárcájuk megenged egy profi restauráló csapatot. A kategóriában lévő autók teljes felújítást igényelnek.


Az "archívum" kategóriában fellelhető az összes autó, amely valaha megfordult weboldalunkon. Itt megtalálhatók a régi Nap Autói és az elkelt autók is. Érdemes mazsolázgatni közülük, ráadásul napról-napra bővül ez a kategória.

A "nap autója" kategóriában minden nap új autó képét jelenítjük meg, a részletek gomb alatt pedig néhány információval látjuk el a látogatót. A Nap Autója a nap végén átkerül az archívumba, ott bármikor megtekinthető.

Az "egyéb" kategóriában nem a klasszikus értelemben vett oldtimer autók találhatók, hanem olyanok, amik nem nagyon forognak közkézen, pl.: régi buszok, teherautók. Természetesen ezeket is meg lehet vásárolni.

Az "autók első tulajdonostól" kategóriában olyan eladásra kínált autókat gyűjtöttünk össze, amelyek kuriózuma, hogy még mindig az első tulajdonosnál vannak, akár 30-40 éve. Ezek az autók gyönyörű állapotban vannak, többnyire garázsban tartott típusok.

Az "autók bemutatóteremben" kategóriában vannak azok az autók, amelyek raktáron vannak, tehát azonnal megvehetők, emellett bemutatótermünkben is ki vannak állítva, mindenki csodálatára.

Rendelésre vállaljuk bármilyen típusú autó beszerzését, leszállítását. Pontos tájékoztatást adunk az adott autó kínálatáról, árakról, és vállaljuk, hogy szerződéskötés után határidőre leszállítjuk a kiválasztott autót. Ha a vevőnek extra kívánságai vannak az autóval kapcsolatban, akkor azokra is megoldást találunk: pontos árajánlat és szerződés után szakembergárdánk minden extra kívánság kivitelezését vállalja.

A cég állandó fejlődésre törekszik, így kérjük Önöket, hogy segítsék
munkánkat építő kritikákkal, észrevételekkel.

Reméljük elnyerjük az Ön bizalmát is és a jövőben sikeres partnerünk lesz.


Az eredményes jövőhöz kíván sok sikert:

TWEM Trade Kft.
                                  

 
 
 
 

E-mail küldés
Név:
Telefonszám:
E-mail cím:

Üzenet:

 
 
Webdesign

Üzleti filozófia